По предложение на народният представител от “Продължаваме промяната - Демократична България Божидар

...
По предложение на народният представител от “Продължаваме промяната - Демократична България Божидар
Коментари Харесай

Стикерът за Гражданска отговорност ще остане в миналото

По предложение на националният представител от “Продължаваме промяната - Демократична България ” Божидар Божанов парламентът одобри на първо четене да отпадне стикерът за “Гражданска отговорност ” и да се вкара ограничаване за въвеждане на стикери с подзаконов акт. По този метод на процедура стикерите от предното стъкло на колите се отстраняват.

 

Сред предложенията на Божанов в законопроекта за изменение на Закона за придвижването по пътищата е също и прекъсването и връчването на актове и фишове на пътя на водачи, които имат повече от 5 невръчени електронни фиша или наказателни постановления. Тези водачи ще попадат в налични за обществото данни, разпределени минимум по-области. 

 

Депутатът от ПП-ДБ предлага още споразумяване на правила за длъжностен електронен достъп до регистрите на Министерство на вътрешните работи от заинтригувани страни (държавни органи, снабдители на публични услуги, лица, осъществяващи обществени функции).

 

“Между първо и второ четене ще предложа и автоматизирано издаване на електронни фишове при засичане на коли без механически обзор или “Гражданска отговорност ” от всички налични камери ”, добави още Божидар Божанов.

 

Източник Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР